Schenk uw kind zicht en stijl bij Petit Optiek Beck

We kiezen monturen uit die zowel trendy als robuust zijn, perfect passend bij de levendige levensstijl en de unieke persoonlijkheden van kinderen en tieners. Ons team zet zich volledig in om samen met je kind de perfecte bril te vinden, die niet alleen hun zicht verbetert maar ook hun zelfverzekerdheid een boost geeft.

Voor ouders is niets belangrijker dan de juiste keuze voor hun kind. Daarom biedt Optiek Beck persoonlijke consultaties aan, waar we in alle rust de ideale bril voor uw kind kunnen selecteren. Kiezen voor Optiek Beck staat gelijk aan kiezen voor een zorgeloze ervaring, waar alle kwaliteit en stijl hand in hand gaan. Ontdek samen met ons een bril die uw kind laat stralen.

Daar nemen we graag alle tijd voor. Daarom werken we enkel op afspraak zodat je optimaal kan genieten van onze service.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

OVER ONZE glazen voor kinderbrillen

Bijziendheid bij kinderen? MiYOSMART corrigeert én remt af.

Je stond er misschien nog niet bij stil, maar myopie of bijziendheid komt steeds vaker voor, doordat onze leefwijze verandert. Zo kijken kinderen steeds vaker vanop korte afstand naar een beeldscherm en brengen ze minder tijd buiten door dan vorige generaties. Ook erfelijkheid, gedrag en omgevingsfactoren spelen een rol. Zo zal tegen het jaar 2050 ongeveer de helft van de wereldbevolking te maken hebben met bijziendheid. Naarmate de bijziendheid toeneemt, stijgt ook de kans op ouderdomsgerelateerde oogaandoeningen. Bijziendheid vroeg opsporen en behandelen heeft dus veel voordelen. MiYOSMART-brillenglazen corrigeren niet alleen het gezichtsvermogen, ze remmen ook de toename van de bijziendheid af.

ONZE MERKEN

Exclusieve merken, unieke uitstraling: vind jouw perfecte match.