BRILLEN EN GLAZEN

Kiezen in een rustige en ontspannen sfeer doet zoveel meer!

brillen & glazen

Bij ons vind je altijd een actuele en zorgvuldig samengestelde collectie van topkwaliteit brillen en zonnebrillen. We staan klaar met deskundig stijladvies om je te helpen stralen met je nieuwe bril of zonnebril. We gebruiken enkel merkglazen van hoge optische kwaliteit. Zo geniet u langer van uw glazen.

Daar nemen we graag alle tijd voor. Daarom werken we enkel op afspraak zodat je optimaal kan genieten van onze service.

MAAK NU EEN AFSPRAAK Kinderen en tieners verwijzen we graag door naar Petit Optiek Beck

Unifocale glazen

Onze enkelvoudige glasontwerpen zijn dankzij recente innovaties nog verder op punt gesteld. De correcties worden individueel berekend en vervaardigd met onze FreeForm-technologie, die de glazen punt per punt optimaliseert. Elke pixel op het glas heeft zijn eigen berekeningswaarde, zodat de sterkte die in het glas wordt geslepen uniek is.

multifocale glazen

Aangezien jouw visuele en levensstijlvereisten variëren, kunnen we de juiste multifocale glazen aanbieden die aansluiten op jouw individuele behoeften. Met onze bekroonde iD FreeForm Design Technology en het gepatenteerde Binocular Eye Model kunnen we zicht op maat aanbieden voor alle kijkafstanden.

sync glazen

Ontspannen ogen in een digitale wereld. Onze ogen zijn niet gemaakt voor beeldschermen. Sync III brillenglazen zijn dat wel. De Boost Zone is een zone onderaan het brillenglas waar de correctie geleidelijk aan toeneemt. Dit laat de ogen toe zich te ontspannen en gemakkelijker hun focus te vinden, oogvermoeidheid te verlichten en het kijkcomfort tijdens langdurig schermgebruik of nabijtaken te verbeteren.

EnRoute glazen

Comfort en zekerheid op de weg EnRoute is de oplossing. Rekening houdend met de visuele behoeften van moderne weggebruikers, zijn de EnRoute-brillenglazen uitgerust met een speciaal ontworpen schitteringsfilter. Hiermee wordt specifiek het licht uit het blauwe spectrum gefilterd. Het resultaat is een meer comfortabel, ontspannen zicht, zelfs bij weinig licht en in andere belastende rijomstandigheden. De EnRoute-brillenglazen zijn bovendien voorzien van een uitstekende antireflectiecoating die hen effectief beschermt tegen krassen en die stof- en vuilafstotend werkt.

zonneglazen

Met onze zonoplossingen kunnen we aan jullie behoeften voldoen zonder compromis te sluiten tussen functie en mode. Verbeter je visuele comfort, prestaties en bescherming buiten met een zonnebril in de meest modieuze stijlen.

indoor glazen

Onze indoor glazen kunnen worden afgestemd op de individuele behoeften van de brildrager. We bieden twee afstandsvariaties, op maat van de relevante visuele afstand die een brildrager nodig heeft. Van gespecialiseerde taken tot hobby’s en beroepen: onze op maat gemaakte beroepsbrillenglazen kunnen worden afgestemd op individuele parameters. We zorgen voor exacte draagpositie van het montuur en bekomen zo een optimaal zicht.

ONZE MERKEN

Exclusieve merken, unieke uitstraling: vind jouw perfecte match.